Våra Tjänster

Bemanning

Nikija Event kan hjälpa er med bemanning av barpersonal, hump/bärhjälp, scenvakter och entrépersonal. Hör även gärna av er om ni har behov av personal med krav på andra kvalifikationer – vi kan säkert lösa detta. Vi har ett brett kontaktnät och mångårig erfarenhet av bemanning.

Evenemangsplanering / Festivalplanering

Vi kan hjälpa Er med total planering av er festival/arrangemang. Allt från planering av infrastruktur, säkerhet, möblering, bar och matförsäljning för maximal ekonomisk effektivitet. Vi hjälper er också gärna med tillståndsansökningar och bemanning.

Företagsevent

Nikija Event kan erbjuda en heltäckande lösning för era framtida event, inga arrangemang är för stora eller för små för oss. Vi kan hjälpa er med att ta fram koncept för hela event baserat efter Er budget. Vi kan också göra punktinsatser efter era önskemål där vi t.ex. hjälper till med bygge och inhyrning av tält, möbler, barer, teknik eller bokning av artister m.m. Med hjälp av vår långa erfarenhet av arrangemang känner vi oss trygga med alla uppdrag – vi kan garantera kvalitét och trygghet i allt vi gör.


Kontakta oss

Vill du veta mer? Kontakta oss via mail (info@nikija.se) eller fyll i kontaktformuläret.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande