En galen legend – del 3

En galen legend – del 3

Det sista man kan tro är att en man som Ozzy Osbourne ska vara medlem i kyrkan, men det är precis vad han är. Som en medlem av den engelska kyrkan fick paret Osbourne besök av en pastor och Ozzys fru Thelma serverade honom en stor bit tårta, vad hon inte visste var att hennes man hade spetsat den med en kraftig afghansk hash. Det tog inte lång tid innan pastor svimmade och paret Osbourne var tvungna att bära honom ut till bilen för att sedan köra hem honom. Under tre dagar var pastorn utslagen, som tur var hade ha inget minne av vad som hänt när han väl vaknade upp igen.

Dyra gåvor till personalen

På ett flyg hem till England hade Ozzy fyra gram kokain i sina strumpor, detta var ingenting han kunde ta med sig av planet och han var orolig för hur det skulle gå att ta det genom tullen. Han hade ingen lust att ta konsekvenserna som skulle uppstå så han valde istället att ge bort det till en flygvärdinna, denna snortade upp det under tiden hon arbetare på flygresan. Ingen billig sak att ge bort bara så där, men han om någon är en man som inte bryr sig om sådana saker.

Ovälkommen påfyllnad av vin

På turnéer brukar det hända underliga saker för de flesta artister och band, detta var så klart mer e självklarhet om man turnerade med Ozzy Osbourne. Under Blizzard of Ozz turnén i Tyskland åt han middag med en del stela människor, middagen måste ha varit väldigt tråkig för mitt under middagen klättrade han upp på bordet och började strippa. När han väl hade fått av sig alla sina kläder valde Ozzy att kissa ner i en mans vinkaraff. Efter denna incident skulle det ta många år innan han blev inbjuden tillbaka till Tyskland igen.

Ett Oxhuvud i present

katapultat kött till sina fans

katapultat kött till sina fans

Sjuka idéer är en del av denne mans vardag så det var inte så förvånande när han under en turné på det tidiga 80 talet använde sig av en katapult för att skicka ut bitar av kött ut i publiken. Effekten detta hade på fansen var däremot lite oväntad, de började ta med sig delar av döda djur till konserterna. En person hade en gång med sig ett oxhuvud, detta efter att ha dödat djuret själv och avlägsnat huvudet.

Portad i ett årtionde

Under en annan turné spelade han i San Antonio, Texas. Här blev han så full en kväll att Sharon Arden, kvinnan som senare skulle bli hans fru, tog hans kläder i ett försök att hålla honom kvar på det hotell de bodde på. Detta stoppade då inte Ozzy som tog på sig en av hennes pälsbeklädda morgonrockar och bestämde sig för att gå på en promenad. Under denna promenad valde han att kissa på väggarna till Alamo, ett historiskt nationalmuseum. Han blev tagen av polisen och det skulle ta ett decennium innan man tillät Ozzy att spela i San Antonio igen. Det måste dock ha varit underhållande för poliserna att ta en så pass full musiker iklädd i drag.