En vilja att synas

En vilja att synas

Musik har varit en uppskattad underhållning länge, vi lyssnar på den när vi är glada, ledsna och arga. Den hjälper oss att bearbeta tuffa perioder i livet, vi använder den för att förstärka glädjen vi känner och vi har den i bakgrunden när vi går genom de sysslor vi måste utföra i hemmet. Musiken finns överallt omkring oss och det har den alltid gjort i någon form, gamla speldosor finns bevarade som man än idag kan höra en musiksnutt på. Men musiken har utvecklats i takt med resten av världen och idag finns det en rad olike genres som man kan vända sig till för att lyssna på den musik man tycker bäst om.

Privata artister

Artister varierar också in i det oändliga, bara inom samma gene finns det en hel del olika typer av artister som beter sig olika. Vissa vill vara publika under den tiden de står på scen, för att sedan kunna kliva av, gå hem och bara vara sig själva. Detta är svårt när man når en viss typ av berömmelse, men det finns de som lyckats hålla familjelivet privat. Ett exempel på det är den svenske Jerry Williams som undvikit media så långt han har kunnat när det kommer till familjen och privatlivet. Man vill inte ha den där uppståndelse som uppstår så fort man går ut och möjligheten att gå till matbutiken utan hysteri är förmodligen något de flesta artister och andra kändisar letar efter.

Syns gärna

för att ses

för att ses

Sedan finns de artister som väldigt gärna står i rampljuset och gärna vill ses i så mycket som möjligt när de kliver ut genom dörren. Dessa ser oftast till att hålla koll på vart de har sina paparazzis och ser till att vara synliga så dessa kan få sina bilder, ibland kan man se på bilder från sådana kändisar hur de faktiskt skapar fina poseringar så bilderna blir så bra som möjligt. All publicitet är bra publicitet, eller vad brukar man säga?

Underhållning på egna villkor

Ja det är i alla fall vad den sista gruppen av artister och kändisar verkar gå efter, utan att bry sig om vad andra människor tycker och tänker så kör de sitt eget race utan en tanke på vad de blir klassade som. Dessa artister och kändisar ger sig in i den världen eftersom de är bra på det de gör och älskar att underhålla, man har förmodligen sysslat med underhållning på någon nivå ända sedan man var liten och har därför så lätt att göra sig framgångsrik i kändisvärlden.

Nyfikenhet

Vi har en hel del udda artister som på ett eller annat sätt står ut från mängden och det är just dessa jag hade tänkt ta mig en titt på, de som tar underhållningen och sin image till en hela annan nivå än andra artister och har hittat ett sätt att vara egna. Musiken de spelar kan tillhöra en ganska vanlig genre men med den image de väljer att bära upp så väcker de intresset även hos de som inte vanligtvis lyssnar på den typen av musik, dessutom väcker de rubriker och världen blir nyfikna på artisten utan att de behöver göra något speciellt egentligen.